Jobbiz

Social media marketing is bij uitstek dé manier om in contact te komen met nieuwe klanten en nieuwe werknemers. Jobbiz zorgt ervoor dat jij gezien wordt op social media en de harten, sollicitaties en/of aankopen wint van de juiste doelgroep. Van social media beheer tot social mediacampagnes, van job marketing tot unieke landingspagina’s, wij staan voor je klaar!

Vergroot het bereik van je vacature
De tijd dat het plaatsen van een vacature op een vacaturesite genoeg was, is voorbij. Er is nu veel meer voor nodig om je vacature te vervullen. Met job marketing trek je niet alleen genoeg, maar ook precies de juiste mensen aan.

Slimme onlinecampagnes voor meer omzet
Zet onze sales- en marketingcampagnes in om een specifieke doelgroep aan te spreken. Met de juiste inzet van advertenties op Social Media worden doelstelling op gebied van branding, leads én sales bereikt.

Social media uitbesteden?
Heb jij behoefte aan social mediakanalen om trots op te zijn? Wij nemen het graag van je over, zodat je je volledig kunt focussen op de werkzaamheden die bij jouw functie behoren en waar je energie van krijgt. Uw persoonlijke social mediamanager verdiept zich in uw organisatie en plaatst professionele berichten en advertenties op uw social mediakanalen!

Adres

Jobbiz
Schoolstraat 6-01, Moergestel

Meer informatie