2College Durendael

Dit zijn wij

Alles onder een dak

2College Durendael is een brede school voor vmbo (basis-, kader- en gemengd/theoretische leerweg), havo en vwo (beide ook tweetalig).

Of je nu een echte aanpakker bent, een slimme doener of een kritische onderzoeker, Durendael biedt voor elk wat wils. Wij hebben alle niveaus onder één dak. Dat heeft als groot voordeel je niet van school hoeft als je doorstroomt naar een ander niveau. Door ons goede netwerk voor ondersteuning en begeleiding, voel je je gauw thuis op school!

Techniekontwikkeling bevindt zich in een stroomversnelling. Wat te denken van robots die muren metselen, de riolering in Japan schoonmaken of zelfrijdende auto’s. Het techniekonderwijs op 2College Durendael beweegt mee met deze ontwikkelingen en werkt intensief samen met het bedrijfsleven en het MBO.  Zo bieden we nieuwe beroepsgerichte keuzevakken als elektrische voertuigen, fietstechniek en interieur en design. Daarnaast bieden we ook 3D vormgeving en design, Robotica, Game Design en vanaf het nieuwe schooljaar Procestechniek!

2College Durendael doet ook ieder jaar steevast mee met First Lego League en de Drone cup. We hebben inmiddels een mooie bekerkast waar we trots op zijn.

Kortom, Techniek groeit op Durendael! Tijdens de Dag van de Techniek laten we je ervaren wat techniek anno 2024 inhoudt. Heb je lef? Ben je ondernemend? Dan mag je deze dag niet missen!

Adres

2College Durendael
Van Kemenadelaan 5, 5061 EE, Oisterwijk

Meer informatie